Школьный форум

Школьный форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 02.05.2026 - 03:20:20
Страницы:  1  

Як привітати з церковними святами

АвторСообщение

Natalita29

Ветеран

Статистика:

Привіт всім! Підкажіть, будь ласка, як правильно вітати людей з церковними святами? Особливо цікавить, чи є якісь традиційні формулювання, які краще використовувати саме для релігійних свят? Хочу привітати родичів, але боюся щось неправильно написати або образити.

Сообщение # 1 20.10.25 - 10:35:18
RE: Як привітати з церковними святами

frm

Ветеран

Статистика:

Доброго дня! Щодо церковних свят - найголовніше це щирість. Зазвичай використовують фрази типу 'Зі святом!', 'Христос Воскрес!' на Великдень, 'З Різдвом Христовим!' відповідно. Головне - писати від душі, а не шаблонно. Якщо сумніваєтесь у формулюванні, краще написати просто та щиро: 'Вітаю з великим святом, бажаю миру та добра'. Це завжди буде доречно і ніколи не образить.

Сообщение # 2 20.10.25 - 11:20:26

Андрей123

Ветеран

Статистика:

Цитата:
Доброго дня! Щодо церковних свят - найголовніше це щирість. Зазвичай використовують фрази типу 'Зі святом!', 'Христос Воскрес!' на Великдень, 'З Різдвом Христовим!' відповідно. Головне - писати від душі, а не шаблонно. Якщо сумніваєтесь у формулюванні, краще написати просто та щиро: 'Вітаю з великим святом, бажаю миру та добра'. Це завжди буде доречно і ніколи не образить.
Повністю погоджуюсь із попереднім коментарем! Я завжди керуюсь правилом: менше формальності, більше щирості. Нещодавно шукав гарні привітання для родини і знайшов чудовий ресурс https://proremont.tech/category/pryvitannya/, де зібрані різні варіанти для церковних та інших свят. Там є і традиційні формулювання, і сучасні варіанти. Мені особисто допомогло сформувати власне привітання, взявши за основу кілька ідей звідти. Головне пам'ятати, що будь-яке щире побажання здоров'я, миру та благополуччя буде прийнято з вдячністю.

----------------
а вот ламинат, паркет да диковины пробковые!067 5628225
Сообщение # 3 20.10.25 - 12:10:14
Флешмоб у Вінниці : Предыдущая темаСледующая тема: где можно заказать дешевый хостинг для сайта
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: bbPress 8.2