Школьный форум

Школьный форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.05.2026 - 20:36:16
Страницы:  1  

Вибір комода для спальні

АвторСообщение

dimon2005

Ветеран

Статистика:

Друзі, потрібен комод у спальню для зберігання речей. Підкажіть, як правильно вибрати розмір та конфігурацію? Щоб і місткий був, і не займав багато місця.

Сообщение # 1 31.12.25 - 14:20:10
RE: Вибір комода для спальні

Elen)

Ветеран

Статистика:

Тут потрібно виходити з розмірів твоєї спальні та кількості речей, які плануєш зберігати. Вузькі високі комоди економлять простір, але до верхніх ящиків буде незручно дотягуватись. Широкі низькі більш зручні та можуть слугувати додатковою поверхнею, але займають більше місця. Оптимальна висота - десь до грудей, щоб зручно було дістати речі з будь-якого ящика. Також зверни увагу на кількість та глибину ящиків.

Сообщение # 2 31.12.25 - 14:59:11

Петрусик

Ветеран

Статистика:

Я минулого місяця купував комод і довго вибирав саме між різними розмірами. У мене спальня не дуже велика, тому важливо було не перевантажити простір. Вибрав варіант середніх розмірів з п'яти ящиків тут https://kmebli.com/komody/ - він виявився оптимальним. Не надто високий, але досить місткий. Ящики досить глибокі, поміщається багато речей. Ще мені сподобалось, що верхню поверхню можна використовувати для декору або дрібниць. Матеріал якісний, направляючі ящиків працюють плавно. Раджу перед покупкою виміряти місце де плануєш поставити та орієнтуватись на ці розміри.

Сообщение # 3 31.12.25 - 15:24:08
АМПУЛЯРИИ : Предыдущая темаСледующая тема: История компании Cooper Hunter достижения
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: bbPress 8.2