Школьный форум

Школьный форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.05.2026 - 20:39:11
Страницы:  1  

Распространение подкастов по платформам

АвторСообщение

Antonika_m

Ветеран

Статистика:

Хотів би запустити подкаст про маркетинг та бізнес, але навіть не знаю, як оформити його вихід на Spotify, Apple Podcasts та інших платформах. Це ж складно, чи не так? Потрібні якісь спеціальні знання щодо RSS-фідів та всього такого?

Сообщение # 1 30.03.26 - 17:12:08
RE: Распространение подкастов по платформам

Maндаринка

Ветеран

Статистика:

Я довго гадав те саме, але потім виявив, що це не так скомплікованого, як здається на перший погляд. Однак це займає чимало часу, якщо робити все самому — від підготовки метаданих до завантаження на кожну платформу окремо. Найпростіший варіант для мене був звернутися до команди, яка займається цим професійно. Я користуюсь подкаст під ключ, і вони обраховують весь цей цирк із вивантаженням на платформи. Ти просто надаєш їм свої епізоди, а вони займаються розповсюдженням. Це економить час та гарантує, що все буде зроблено правильно.

Сообщение # 2 30.03.26 - 17:30:02

gl09nn

Ветеран

Статистика:

Дякую! Я вже навіть почав читати про RSS і фіди, але бачу, що це занадто багато для новачка. Беру на замітку цей варіант, він виглядає реально практичним для того, хто хоче розпочати без крайніх ускладнень.

Сообщение # 3 30.03.26 - 18:13:15
Незаконні утримання з пенсії : Предыдущая темаСледующая тема: Електротрицикли для людей похилого віку
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: bbPress 8.2