Привіт всім, у мене виникла проблема з унікальністю мого тексту. Я написав курсову роботу але перевірка показала низький процент унікальності. Як мене підвищити унікальність тексту без переписування всього? Які методи дійсно працюють?
Низька унікальність тексту це серйозна проблема яку потрібно вирішити. На першому місці розумій що просто замінювати слова синонімами часто недостатньо. На другому місці перефразовуй текст своїми словами. Це означає не просто заміну слів а переписування речень та абзаців. На третьому місці додавай власний аналіз та критичне мислення до кожного розділу. На четвертому місці цитуй джерела коректно і показуй що ти розумієш матеріал. На п'ятому місці перевіри чи ти дійсно розумієш кожну частину свої написаного. Якщо ти не розумієш то інші теж не зрозуміють.
Я мав таку ж проблему коли я писав свою курсову роботу. Я просто копіював з джерел і замінював кілька слів. Проверка показала що половина мого тексту неоригінальна. Мене було стидно. Потім я вирішив переписати роботу правильно. Я прочитав кожне джерело уважно. Я написав кожен параграф своїми словами без копіювання. Я додав свій аналіз до кожного розділу. Процес був довгий але результат був чудовий. Унікальність піднялась до дев'яносто п'яти відсотків. На сайті https://bublikwriting.com.ua/yak-pidvyshchyty-unikalnist-tekstu я знайшов детальні поради про те як правильно підвищувати унікальність тексту без втрати якості. Це змінило мої написання.