Школьный форум

Школьный форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.05.2026 - 19:23:24
Страницы:  1  

Достатність часткового захисту кузова плівкою

АвторСообщение

Yuliasha82

Ветеран

Статистика:

Доброго дня. Планую захистити лише найкритичніші зони на новій машині: капот, передні крила, фари, дзеркала та пороги. Чи достатньо цього, чи це 'напівзаходи', які не дадуть гарного ефекту? Може, хто робив так само і може оцінити через кілька років?

Сообщение # 1 03.01.26 - 05:47:39
RE: Достатність часткового захисту кузова плівкою

Поручик Ржевский

Ветеран

Статистика:

Це дуже розумний і найпоширеніший пакет захисту. Близько 90% всіх ударів і подряпин припадає саме на ці зони. Ефект буде дуже хорошим, особливо якщо ви часто їздите трасою. Це точно не 'напівзаходи', а цілеспрямований захист найуразливіших місць. Через три роки ви точно побачите різницю між заклеєними і чистими панелями.

----------------
Лечу от форумомании сексотерапией.
Сообщение # 2 03.01.26 - 06:17:35

not_angel

Ветеран

Статистика:

Я робив саме такий комплект на своєму кросовері чотири роки тому. Зараз, коли плівку почав міняти (вона втратила блиск на капоті від сонця), під нею лакофарб ідеальний. А на дверях, які я не захищав, вже є дрібна 'крапка' від дорожнього сміття. Тому такого часткового захисту цілком достатньо для більшості. Головне - знайти майстра, який акуратно все зробить. Як варіант, можу порадити місце, де мені робили якісну поклейка антигравійної плівки на окремі елементи - os-car.kyiv.ua. Звертайте увагу на те, як вони обробляють складні криволінійні поверхні, як от дзеркала.

Сообщение # 3 03.01.26 - 07:13:40
Потолки для низких помещений : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: bbPress 8.2