Школьный форум

Школьный форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.05.2026 - 19:21:52
Страницы:  1  

Догляд за яснами та вибір ополіскувача

АвторСообщение

Татьяна2602

Ветеран

Статистика:

Добрий день, підкажіть будь ласка, чим краще полоскати рот при проблемах з яснами? Помітила, що після чистки зубів іноді кровоточать, стоматолог сказав приділити увагу гігієні, але конкретних засобів не порадив. Можливо хтось стикався з подібною ситуацією?

Сообщение # 1 28.01.26 - 10:13:49
RE: Догляд за яснами та вибір ополіскувача

Игорь Николаевич

Ветеран

Статистика:

Вітаю! Я теж мала таку проблему декілька місяців тому. Кровоточивість ясен - це досить поширена тема, і правильний догляд дійсно може суттєво допомогти. Найголовніше - це комплексний підхід: якісна зубна щітка, правильна техніка чищення і обов'язково додатковий догляд. Я почала використовувати спеціалізовані засоби для полоскання, які м'якенько діють на ясна і водночас мають антибактеріальний ефект. Зараз ситуація значно покращилася, майже немає дискомфорту.

----------------
Профессиональная перетяжка мягкой мебели на дому из материала заказчика. http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=167149
Сообщение # 2 28.01.26 - 11:07:37

Tanushik

Ветеран

Статистика:

Підтримую попередню відповідь! Сама пройшла через це і можу сказати, що ополіскувач для ясен справді дуже допомагає. Головне обирати ті, що розроблені саме для чутливих ясен, без агресивних компонентів. Я використовую після кожного чищення зубів, і результат помітила десь через тиждень регулярного застосування. Ясна стали менш чутливими, зникла кровоточивість. Ще важливо не забувати про м'яку щітку і не тиснути сильно під час чищення.

Сообщение # 3 28.01.26 - 12:02:06
Обогрев пола в коридоре : Предыдущая темаСледующая тема: Помощь спортсменов армии
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: bbPress 8.2